Prijzen pakketten

Jouw eigen app!

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd wat het afnemen van een ISY2CONNECT app zou kosten voor jouw organisatie?

Dat vertellen we je graag. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en elke organisatie andere wensen heeft zijn prijzen uiteenlopend en divers. 


We gaan graag het gesprek met je aan en stellen aan de hand daarvan een offerte voor je op. Gratis demo ontvangen? Ook dat kan!

Til communicatie naar een hoger niveau!

Medewerkerstevredenheid
Werknemers zijn meer betrokken door een eenvoudige manier van communiceren, in groepen of 1-op-1, kunnen alle denkbare documenten, zoals loonstroken, roosters en instructies, makkelijk terugvinden, worden uniform geïnformeerd met nog veel meer mogelijkheden vanuit één app, jouw eigen custom-made bedrijfsapp. Alle tools altijd bij de hand! Handig voor alle denkbare ondernemingen en specifiek medewerkers in de “buitendienst” of bedrijven met meerdere locaties. Hoe mooi is het dat jouw team hiervan gebruikmaakt?! Loyaliteit van jouw medewerkers stijgt door onze bedrijfsapp.

Klantloyaliteit & nieuwe klanten
Jouw eigen app zorgt, naast het hebben van een website, voor een professionele uitstraling naar jouw prospects en klanten toe. De app heeft meer functionaliteiten dan een website, bijvoorbeeld het proactief kunnen bereiken van klanten door middel van een push bericht! Het is jouw visitekaartje en jouw communicatiemiddel. Het is vernieuwend en een mooi middel om in te zetten richting nieuwe klanten. Jouw bestaande klanten, die bijvoorbeeld een abonnement hebben, zijn blij met één omgeving waarin alle contracten, info, afspraken enzovoort vindbaar zijn. Plus jij kunt hen bereiken wanneer jij dat wenst.