Kansen voor elke branche

Een bedrijf dat effectiever wil communiceren met zijn werknemers, een organisatie die klanten wilt binden of een vereniging die haar leden op de hoogte wil houden. ISY2CONNECT maakt het makkelijker voor elke onderneming.


Voor iedereen die simpelweg op zoek is naar een betere manier om contact te leggen met anderen! 


Ontdek de voordelen voor jouw branche en maak communiceren eenvoudiger.

Ook voor jouw branche?

Bedrijven

Of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf runt, ISY2CONNECT kan helpen bij het stroomlijnen van interne communicatie tussen medewerkers, het delen van documenten tot en met het beheren van betalingen. Chat met klanten, plan afspraken in en deel jouw notules!

Sportverenigingen

ISY2CONNECT kan sportverenigingen ondersteunen bij het organiseren van evenementen, het communiceren van belangrijke updates naar leden, het beheren van teamroosters en het faciliteren van interne discussies tussen spelers, trainers en bestuursleden. Zoek eenvoudig een speelschema op en mis nooit meer een wedstrijd.

Scholen

Scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kunnen profiteren van ISY2CONNECT om effectief te communiceren met docenten, studenten en ouders. Het kan worden gebruikt voor het delen van roosters, lesmateriaal, mededelingen en het faciliteren van discussies in klaslokalen en groepen. Speciaal voor basisscholen is er ISY SCHOOL.

Non-profitorganisaties

Organisaties zonder winstoogmerk kunnen ISY2CONNECT gebruiken om vrijwilligers te coördineren, belangrijke informatie te delen met leden en donateurs, en om evenementen en inzamelingsacties te promoten. Deel foto's en kijk samen terug op een geslaagde dag!

Leveranciers

Voor bedrijven die afhankelijk zijn van een soepele samenwerking met hun leveranciers, biedt ISY2CONNECT een handige manier om bestellingen te plaatsen, betalingen te volgen en belangrijke documenten te delen, zoals facturen en leveringsinstructies.

Netwerk- en businessclubs

Ons platform stelt leden in staat om zakelijke kansen te delen, netwerkevenementen te organiseren, expertise uit te wisselen en waardevolle connecties op te bouwen. Met ISY2CONNECT neem je de communicatie binnen jouw club naar een hoger niveau en creëer je een bloeiende zakelijke community.

& nog vele andere...

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar in principe kan ISY2CONNECT van waarde zijn voor elke branche of organisatie die behoefte heeft aan een geïntegreerd communicatieplatform om efficiënter en effectiever te kunnen werken.


Een eigen app en/of log in systeem geef vertrouwen en straalt professionaliteit uit. Het draagt bij aan de betrokkenheid en zorgt voor overzicht voor al jouw medewerkers, klanten, gasten en teamgenoten!